Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar Törmäysvaroitusjärjestelmä

Kun turvallisuus on kuljettajasi.

Vähentää törmäyksiä, onnettomuuksia ja vahinkoja

Kalmar konttilukkien törmäykset ja vahingot kentälläsi voivat maksaa yrityksellesi aikaa ja rahaa ja vaikuttaa kielteisesti toimintaasi ja turvallisuustasoosi, vaikka näin ei tarvitsisi olla. Kalmarin konttilukki varoitusjärjestelmän avulla voit ehkäistä ja vähentää törmäysten, vaurioiden ja onnettomuuksien vakavuutta, jolloin kalustosi voi toimia tehokkaammin ja turvallisemmin ja seisonta-aika on mahdollisimman vähäinen.

Säästä aikaa ja rahaa.

Törmäysvaroitusjärjestelmämme käyttää Kalmar konttilukkeihin asennettuja antureita ja se kartoittaakseen ympäröivää aluetta ja varoittaakseen kuljettajaa aktiivisesti visuaalisesti ja/tai äänihälytyksillä kaikista esteistä koneen, sen levittimen tai kuljetettavan kontin tiellä. Näin kuljettajasi voivat ryhtyä välittömiin väistöliikkeisiin ja vähentää törmäys-, onnettomuus- ja vaurioitumisriskejä. Tämä säästää aikaa ja rahaa ja pidentää laitteesi käyttöikää.

Enemmän kuin tehostettu turvallisuuden taso. 

Kalmarin törmäysvaroitusjärjestelmä ei ainoastaan tee konttilukkien käytöstä huomattavasti turvallisempaa kentällä, vaan se tarjoaa myös monia muita etuja:

also delivers on many other fronts:

Vähemmän huoltoa ja korjauksia: Pihalla tapahtuvien törmäysten vähentäminen tarkoittaa, että konttilukkien korjauksia on tehtävä vähemmän, mikä vähentää kustannuksia ja huoltoaikaa.

Parempi käytettävyys: Huoltoaikojen lyhentäminen tarkoittaa, että konttilukit ovat paremmin käytettävissä pihallasi.

Koneiden pidempi käyttöikä: Koneet pysyvät pidempään paremmassa kunnossa mikä pidentää niiden käyttöikää.

Parempi tietoisuus ja valppaus: Kun järjestelmät tarkkailevat tietä ja varoittavat mahdollisista vaaroista, kuljettajat pysyvät valppaampina ja tarkkaavaisempina, mikä tekee heistä turvallisempia kuljettajia.

Alhaisemmat vakuutusmaksut: Jotkin vakuutusyhtiöt tunnustavat tällaisten järjestelmien turvallisuushyödyt ja siten antavat alennuksia vakuutusmaksuihin ja kannustavat niiden käyttöönottoa.

Pidä konttikurottajasi ja kuljettajasi turvassa. 

Asentamalla konttilukkiisi lisäantureita alustan yläosaan, puskureihin ja sivujousiin Kalmarin törmäysvaroitusjärjestelmä kykenee tunnistamaan seuraavia asioita:

  • Tunnistaa ja varoittaa kuljettajaa esteistä jotka ovat konttilukkisi tiellä.
  • Tunnistaa ja varoittaa kuljettajaa, jos levitin on liian alhaalla konttilukissasi kun se on menossa kohti konttipinoa.

 

  • Tunnistaa ja varoittaa kuljettajaa mahdollisista esteistä tai muista konttilukeista jotka voivat olla kuolleessa kulmassa.

 

Ohjaamon näytöt ja varoitukset.

Jos este havaitaan, ohjaamossa kuuluu äänihälytys joka varoittaa käyttäjiä vaarasta. Kaikki esteet näkyvät myös traktorin ohjaamoon asennetun live view järjestelmän kautta. Tässä näytössä on kolme eri näyttötilaa:

 

  • Ylä: korin yläosan sensorien näkymä 
  • Moni: korin sivu- ja takasensorien näkymä  
  • Sokea: sokeiden kohtien sensorien näkymä 

 

Yhdistettynä ne tarjoavat selkeän näkymän esteisiin tai vaaroihin, jotka voivat olla konttilukin tiellä ja auttavat pitämään laitteiston, kontit ja kuljettajan turvassa vähentämällä törmäysten, vaurioiden tai onnettomuuksien riskiä.