Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar FastCharge™ Tehoa tulevaisuuteen

Kalmar FastCharge™ mahdollistaa ensimmäistä kertaa Kalmarin sähkötoimisten konttilukkien lataamisen niiden työskennellessä.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot FastCharge™-konttilukki
Pinoamiskorkeus (9'6)
3 tai 4
Nostokapasiteetti (kg)
40/50/60 tonnia
Voimanlähde
Täysin sähköinen
Valmius automatisoinnille
Kyllä
Nostojärjestelmä
Sähkötoiminen nostoköysi
Tekniset tiedot FastCharge™-konttilukki
Pinoamiskorkeus (9'6)
3 tai 4
Voimanlähde
Täysin sähköinen
Valmius automatisoinnille
Kyllä
Nostojärjestelmä
Sähkötoiminen nostoköysi

Ei enää akkujen vaihtoa

Ei enää vara-akkuja tai pitkiä latausjaksoja. FastCharge™ mahdollistaa keskeytymättömän toiminnan, sillä lataaminen tapahtuu työjakson seisonta-aikoina pikalatauspisteistämme vain muutamassa minuutissa.

Luotetteva akkuteknologia Kalmar FastCharge™ antaa sinulle nopeammat vaihtoajat, tehokkaamman tuottavuuden yli 90% käyttöasteella, vähemmän ääntä ja nollapäästöt.

 

See also our FastCharge™ Shuttle Carrier Solution.

 

Molempien parhaat puolet

Kalmar FastCharge -ratkaisu käsittää sähkötoimiset konttilukit ja pikalatauspisteet. Voit valita joko täysin sähkötoimisen FastCharge-konttilukin tai uuden FastCharge Hybrid -konttilukin. Hybriditeknologia mahdollistaa koneen toiminta-alueen ulottamisen terminaalin niillekin alueille, joiden sähköistäminen ei ole mahdollista tai järkevää, ja siirtymisen tarvittaessa täysin sähkötoimiseen ratkaisuun.

 

Latausasema on sijoitettu joustavasti koneiden työreitille terminaalissa. Koneessa on modernit Lithium-ioni (Li-ion) akut jotka mahdollistavat nopean latauksen. Lataus tapahtuu joutoajalla koneen työsyklissä, kun kone on pysähtynyt ja odottaa konttia. Tyypillinen latausaika on kolmestakymmenestä kahdeksaankymmentä sekunttia maksimi teholla 600 kW. Täysi lataus voidaan saavuttaa muutamassa minuutissa.