Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Gloria -konttikurottaja

Ajotehokkuutta - Vähennä seisonta-aikaa

Kalmar Gloria Konttikurottaja

Nostolaitteet jotka auttavat lisäämään tehokkuutta ja vähentämään seisonta-aikaa.

Gloria kurottajavalikoimamme on tulosta vuosien kokemuksesta jota olemme keränneet siitä lähtien kun kehitimme maailman ensimmäisen kaupallisen kurottajan 80-luvulla. Nyt olemme vieneet sen askeleen pidemmälle; Olemme lisänneet tehokkuutta ja vähentäneet seisokkiaikoja, jotta voit nostaa, pinota ja käsitellä kontteja helposti. Siksi, että vuosien aikana olemma oppineet kaiken olevan kiinni yhdestä asiasta: yrityksesi kyvystä pysyä liikkeessä, tapahtui mitä tahansa.

 

Kaikki Kalmarin vastapainokoneet mukaan lukien kurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja haarukkatrukit on päivitetty vastaamaan turvallisuusstandardia EN 1175:2020, jotta työskentely Kalmarin koneilla olisi mahdollisimman turvallista.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Kalmar DRG420–450 Konttikurottaja Kalmar DRG500-700 - Teollisuuskurottaja
Nostokapasiteetti (kg)
max 45000 max 70000
Akseliväli (mm)
6000–7500 6500-7500
Ohjaamovaihtoehdot
EGO EGO
Pinoaminen (toplift)
max 6 korkeus, 4 syvä -
Moottori
Volvo 265 kW/285 kW, Cummins 246 kW Volvo 265 kW/285 kW, Cummins 246 kW
Päästöluokka
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5, KMOE5  
Vaihteisto
ZF 5WG, Dana TE-30500 ZF 5WG, Dana TE-30500
Mallit
Toplift, Intermodaali  
Päästoluokka
  EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5, KMOE5
Mallit
  Työkalujen kuljetus, Nostokoukku
Tekniset tiedot Kalmar DRG420–450 Konttikurottaja Kalmar DRG500-700 - Teollisuuskurottaja
Nostokapasiteetti (lbs)
max 99000 max 154000
Akseliväli (in)
236" - 295" 256" - 295"
Ohjaamovaihtoehdot
EGO EGO
Pinoaminen (toplift)
max 6 korkeus, 4 syvä -
Moottori
Volvo 265 kW/285 kW, Cummins 246 kW Volvo 265 kW/285 kW, Cummins 246 kW
Päästöluokka
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5, KMOE5  
Vaihteisto
ZF 5WG, Dana TE-30500 ZF 5WG, Dana TE-30500
Mallit
Toplift, Intermodaali  
Päästoluokka
  EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F, EU5, KMOE5
Mallit
  Työkalujen kuljetus, Nostokoukku

 

Mitä voit odottaa Kalmarin Gloria -konttikurottajalta?

  • Jatkuva suorituskyvyn ja käytettävyyden parantaminen.
  • Ergonomisesti suunniteltu kurottajan ohjaamo, joka on mukavampi ja turvallisempi käyttäjilleen.
  • Valikoima kurottajia ja optioita jotka auttavat vähentämään hiilidioksidipäästöjä.
  • Parempi käyttökokemus sekä erilaisia digitaalisia tukipalveluja.

 

Miten olemme parantaneet Gloria -konttikurottajan saatavuutta

Viimeisimmän sukupolven konttikurottajissamme olemme onnistuneet parantamaan suorituskykyä uusilla integroiduilla komponenteilla sekä parannetulla käyttöliittymällä. Näin me teimme sen: 

 

  • Parannetut komponentit: Uusi segmentoitu johdotus tekee huollosta ja korjauksesta yksinkertaisempaa ja nopeampaa. Kun avoimia komponentteja on vähemmän, johdotukset, hydrauliikka ja muut liittimet kuluvat vähemmän, mikä parantaa Kalmar -konttikurottajan luotettavuutta ja käytettävyyttä.
  • Ennakoiva seuranta: Kalmar oli ensimmäinen laitevalmistaja joka käytti väyläteknologiaa vakiona kurottajissaan. Se paikallistaa viat automaattisesti ja kompensoi ne varaväyläjohtimilla ja -liittimillä, ennen kuin vika voi vaikuttaa kurottajakoneeseen. Tuloksena on vähemmän seisonta-aikoja.
  • Helpompi huoltaa: Kaikkiin tärkeimpiin huoltokohteisiin pääsee  maasta käsin ja moottoritilan kannet ovat irrotettavissa, joten kurottajan rutiinitarkastukset ja huoltotoimenpiteet ovat nopeampia ja turvallisempia suorittaa.

 

Hyötyvätkö kuljettajat EGO -konttikurottajan uudesta ohjaamosta?

Kuljettajien turvallisuuden ja viihtyvyyden säilyttäminen ei ole vain hyväksi kuljettajille, vaan se on myös hyväksi liiketoiminnalle. Siksi jokaisessa Gloria -konttikurottajassamme on ergonomisesti suunniteltu EGO ohjaamo, joka tarjoaa kuljettajillesi turvallisemman ja mukavamman työympäristön.

Olemme parantaneet kuljettajan näkyvyyttä avoimella ohjaamorakenteella, joka tarjoaa optimaalisen näkyvyyden kaikista kulmista. Järkevät pilarit ja kaarevat ikkunat tarjoavat poikkeuksellisen hyvän näkyvyyden eteen, viistoon ja taakse. Saatavana on useita kameroita, jotka voidaan asentaa kurottajan eri kohtiin, jotta kuljettajan näkyvyys paranee.

Tämän lisäksi jokaisen EGO konttikurottajan ohjaamo on varustettu säädettävällä istuimella, suuritehoisilla pyyhkimillä, ergonomisesti muotoillulla ohjaussauvalla ja ohjauspyörällä. Lisäksi ohjaamosta löytyy mukavuuspolkimet jalkojen rasituksen vähentämiseksi, ilmastointipaketti joka pitää kuljettajat tyytyväisinä sekä säädettävä työkonsoli ja intuitiivinen käyttöliittymä.

 

Valikoima konttikurottajia valmiina käsittelemään kaikenlaisia lasteja.

Glorian luotettavuus, kestävyys ja menestys ovat antaneet meille mahdollisuuden laajentaa alkuperäistä tarjontaamme vastaamaan muitakin materiaalin ja konttien käsittelytarpeita.Gloria suunniteltiin alun perin yläkuormaajaksi konttien käsittelyyn, mutta nykyään sitä on saatavana malleina, jotka on suunniteltu erityisesti teollisuuden, intermodaalikuljetusten ja proomukuljetusten käsittelyyn. Gloria perhe on laajentunut entisestään Kalmar Eco konttikurottajalla ja sähkökäyttöisellä konttikurottaja mallilla.

Gloria -valikoima tarjoaa runsaasti vaihtoehtoja, ja se, mikä kurottajatrukki sopii yrityksellesi, riippuu konttien nosto- tai materiaalinkäsittelytarpeistasi.

Toplift – DRG450S: Jopa 45 tonnin nostokapasiteetin omaava kurottaja on suunniteltu siirtämään ja käsittelemään kontteja helposti.

Proomun käsittelijä – DRG450S: nostokapasiteetti on jopa 45 tonnia, ja se tarjoaa negatiivisen noston jonka kapasiteetti on 27 tonnia neljännellä rivillä.

Intermodaalinen – DRG450C: Intermodaalinen kurottajamme pystyy käsittelemään kuormattuja kuorma-auton perävaunuja ja työskentelemään toisella rautatielinjalla nostamalla jopa 45 tonnin kuormia.

Nostokoukku – DRG570-1300Z: Nostokoukulla varustetut kurottajamme voivat siirtää erilaisia kuormia jotka painavat jopa 130 tonnia, joten ne ovat ihanteellisia erittäin raskaiden kuormien siirtämiseen. Tämä on yleistä teräs- ja tuulivoimateollisuudessa.

Työlaitekuljettaja DRG500-650A: 65 tonnin kuormia nostava Gloria konttikurottaja jossa on työlaitekantaja voidaan varustaa erilaisilla lisälaitteilla nostotarpeidesi täyttämiseksi. Kysy meiltä mikä lisälaite sopii parhaiten yrityksellesi.

 

Tehostaa työturvallisuutta ja ekotehokkuutta. 

Kalmar tarjoaa laajan valikoiman lisävarusteita jotka parantavat entisestään kurottajasi ekotehokkuutta, tuottavuutta ja turvallisuutta.

 

Tarvitsetko huoltotukea tai varaosia konttikurottajallesi? 

Kalmar tarjoaa laajan valikoiman tukipalveluja MyKalmarin kautta, josta voit tilata osia helposti. Voit myös käyttää Kalmar Insightia, joka on koneidesi suorituskykytyökalu. Tarjolla on myös valikoima joustavia huolto- ja tukisopimuksia, jotka voidaan räätälöidä juuri sinun tarpeisiisi.

Usein kysytyt kysymykset

Voiko Kalmar Gloria -konttikurottajat käyttää HVO polttoainetta?

Kalmar Stage 3, 4 & 5 Gloria -malliston konttiurottajat, joissa on Volvo-dieselmoottori, on sertifioitu käyttämään HVO polttoainetta, joka täyttää EN 15940 -standardin vaatimukset. Siirtymällä HVO-polttoaineeseen vähennät hiilidioksidipäästöjäsi jopa 90 % ensimmäisestä päivästä alkaen. Lisätietoja HVO:sta saat klikkaamalla tästä.

Miten mittaan Gloria -konttikurottajan suorituskykyä?

Kalmar Insight voi tarjota sinulle Kalmar Gloria -konttikurottaja mallisi toimintatietoja, joita voit tarkastella ja analysoida. Näin voit mitata suorituskykyä reaaliajassa ja tehdä operatiivisia päätöksiä suorituskyvyn parantamiseksi. Kalmar Insight voi myös auttaa sinua hallitsemaan kalustosi huoltotehtäviä tehokkaammin Kalmar Insight huoltomoduulin avulla. Lisätietoja saat klikkaamalla tästä.

 

Onko Kalmar Gloria -konttikurottajat SOLAS-yhteensopiva?

Voit varustaa minkä tahansa Kalmar Gloria -malliston konttikurottajan Kalmar Load Measurement System -järjestelmällä. Järjestelmä tallentaa jokaisen käsittelemäsi tai nostamasi kuorman tarkan painon ja tallentaa nämä tiedot automaattisesti Kalmar Insight -järjestelmään, mikä on tärkeää, jos käsittelet tai pinoat kontteja. Tämä järjestelmä on SOLAS-yleissopimuksen mukainen, ja se voidaan asentaa myös useimpiin muihin kurottajiin.