Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Sähköinen konttikurottaja

Kalmarin vastuullisin konttikurottaja

Sähköinen Konttikurottaja

Sähkökäyttöisyys on nykyaikaa

Kalmarin sähkökäyttöinen konttikurottaja jolla on nostokapasiteetti 45 tonniin asti, voi parantaa yrityksenne operaatioiden eko-tehokkuutta samalla kun se ylläpitää korkeaa tuottavuutta ja turvallisuutta. Laajan valikoiman modulaarisia akkuja ja latausvaihtoehtoja ansiosta voimme suunnitella ratkaisun joka sopii teidän yhtiölle.   

 

Kalmarin vastuullisin konttikurottaja

Kalmar on lanseerannut uusia vastuullisia vaihtoehtoja asiakkailleen:

 

Kalmar on SSAB Green Steelin avulla suunnitellut ja valmistanut Kalmarin vastuullisimman konttikurottajan ja vähentänyt merkittävästi valmistuksessa muodostuvia hiilipäästöjä.

Korvaamalla valmistusprosessissa lähes puolet teräksestä vihreällä teräksellä Kalmar on pystynyt vähentämään merkittävästi sähkökäyttöiseen konttikurottajaansa sitoutuneen hiilen määrää, mikä tekee siitä Kalmarin vastuullisimman ja ekotehokkaimman saatavilla olevan konttikurottajan.

Tavoitteemme on tehdä jokaisesta Kalmar-konttikurottajasta niin vastuullinen kuin mahdollista. Tämän vuoksi korvaamme myös vakiomallisen valurautaisen vastapainon uudella käsittelemättömästä, luonnostaan raskaasta materiaalista valmistetulla vähäpäästöisellä vastapainolla. Se vähentää entisestään koko konttikurottajamallistomme valmistukseen sitoutuneen hiilen määrää. Voit vähentää hiilidioksidipäästöjä ja parantaa konttikurottajan vastuullisuutta vielä lisää järjestämällä taloudellisen ajon koulutusta kuljettajille, pitämällä rengaspaineet optimaalisina rengaspaineen valvontajärjestelmällämme ja käyttämällä pitkäikäistä hydrauliikkaöljyä.

Kalmarin vastuullisin konttikurottaja on näiden ominaisuuksien ansiota:

 

 

Kalmar Eco Hero -palkinto

Jokainen toimitettu Kalmarin sähkökäyttöinen konttikurottaja auttaa parantamaan toiminnan kestävyyttä ja vähentämään hiilipäästöjä. Tunnustuksena sitoutumisestasi kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen sinulle ja yrityksellesi myönnetään arvostettu Kalmar Eco Hero Award -palkinto. (Ensimmäinen sähkökäyttöinen konttikurottaja toimitettiin Cabooter Groupille.) Palkinto kuvastaa ponnistelujasi päästöjen vähentämiseksi ja tiimimme arvostusta sitä kohtaan, että autat rakentamaan parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta meille kaikille.

Oletko sinä Kalmarin seuraava Eco Hero?

Kalmarin sähköinen konttikurottaja

Vaihtamassa sähköiseen? Vastaukset kaikkiin kysymyksiisi.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Kalmar ERG420-450
Nostokapasiteetti (kg)
enintään 45 000
Akseliväli (mm)
6 000–6 500
Ohjaamovaihtoehdot
EGO
Pinoaminen (toplift)
enintään 6 korkea, 4 syvä
Moottori
BoschRexroth-ajomoottori, jatkuva 182 kW / suurin 405 kW
Vaihteisto
BoschRexroth
Akku
Li-Ion, 4 vaihtoehtoa (245–587 kWh
Mallit
Toplift, intermodaalinen
Tekniset tiedot Kalmar ERG420-450
Nostokapasiteetti (kg)
enintään 45 000
Akseliväli (mm)
6 000–6 500
Ohjaamovaihtoehdot
EGO
Pinoaminen (toplift)
enintään 6 korkea, 4 syvä
Moottori
BoschRexroth-ajomoottori, jatkuva 182 kW / suurin 405 kW
Vaihteisto
BoschRexroth
Akku
Li-Ion, 4 vaihtoehtoa (245–587 kWh
Mallit
Toplift, intermodaalinen

Sisäänrakennettu Eko-tehokkuus.

Koska kone on sähkökäyttöinen, konttikurottajasi ei tuota yhtään hiilidioksiidiipäästöjä, tekien siitä puhtaamman ja turvallisemman laitteen operoida. 

 

Konttikurottajan hiilipäästöjä voidaan vähentää entisestään näin:

 

⦁ käyttämällä mahdollisuuksien mukaan vihreitä energialähteitä
⦁ tuottamalla itse akkujen lataamisessa tarvittava sähkö.
Sähkökäyttöisen konttikurottajan hankinta on vasta ekotehokkaan matkan alku. Olemme mukana matkan kaikissa vaiheissa.
 

Luonnostaan tuottava

 

Sähköisen voimansiirron ansiosta kuljettajat huomaavat selvän eron parempana ja tasaisempana kiihtyvyytenä ja herkempänä käsiteltävyytenä. Jopa 45 tonnin kuormien käsittely onnistuu tehokkaasti ja turvallisesti.
Sähkökäyttöisen konttikurottajan huoltoon ja kunnossapitoon kuluu vähemmän aikaa, koska siinä on vähemmän liikkuvia ja mekaanisia osia. Lisäksi vakiovarusteena saatavan Kalmarin lämmönhallintajärjestelmän ansiosta konttikurottaja toimii optimaalisesti laajalla lämpötila-alueella.
Kalmarin lämmönhallintajärjestelmä pitää akun sisälämpötilan 25–30 °C:ssa seuraavalla lämpötila-alueella:
⦁ Minimi -30 °C
⦁ Maksimi 40 °C

 

Turvallisuus keskiössä.

Kalmarin sähkökäyttöinen konttikurottaja tarjoaa:

  • Hyvin reagoiva ohjaus ja ylivoimainen näkyvyys hytistä, jotka edesauttavat kuljettajan turvallisuutta ja koneen hallintaa.
  • Pienempi hyttimelu ja värinä on seurausta hiljaisesta sähköisestä voimalinjasta. 
  • Suojattu korkeajännitejärjestelmä. Jos yksikin liitäntä joutuu häiriötilaan, koko systeemi sulkeutuu ja siten pitää tiimisi turvassa. 
  • Näiden lisäksi meiltä löytyy laaja valikoima valinnaisia turvallisuusoptioita jotka lisäävät laitteiston ja kuljettajan turvallisuutta.                                                                 

Modulaarinen suunnittelu.

Akut ja laturit ovat iso osa kokonaisinvestointeja ja siksi on tärkeää että teille tehty ratkaisu vastaa toimintanne vaatimuksia. Tämän takia Kalmar on ottanut modulaarisen lähestymistavan akku ja laturi ratkaisuihin. 

Saatavilla on neljä akku vaihtoehtoa:

  • 245 kWh
  • 326 kWh
  • 407 kWh
  • 587 kWh

Kaikki akkuratkaisumme tulevat 5 vuoden takuulla ja niillä on 10-12 vuoden odotettu käyttöikä [80% kapasiteetista jäljellä].

Kalmar sähköistyy

Lue lisää matkastamme kohti sähkökäyttöisyyttä katsomalla Green Chair -videomme.

 

Usein kysytyt kysymykset:

Mikä akku minun pitäisi valita Kalmarin sähkökäyttöiseen konttikurottajaan?
Kalmar voi auttaa sinua valitsemaan parhaan akkuvaihtoehdon ja latausratkaisun sähkökäyttöiseen konttikurottajaasi nykyisten työskentelyjaksojen perusteella.


Miten lataan sähkökäyttöisen konttikurottajani akut?


Saatavilla on useita erilaisia akkujen latausratkaisuja, joissa latauskapasiteetti ja latauspisteiden määrä voidaan valita erikseen kullekin yksikölle. Valittuasi oikean akkuratkaisun Kalmar voi selvittää kanssasi, mikä latausratkaisu sopii parhaiten ajosykleihisi ja sähköajoneuvokantaasi.


Miten voin seurata latausta ja konttikurottajani akun tilaa?


Kalmarin akkujen valvontajärjestelmä seuraa jatkuvasti akkuratkaisun jännitettä, lämpötilaa, jäähdytysnestettä ja virrankulkua, jotta ratkaisu toimii optimaalisesti koko elinkaarensa ajan ja hallitsee sähköä puolestasi. Järjestelmä hallitsee myös akkujen latausta ohjaamalla talteen otettua energiaa takaisin akkuihin niin, että käytettävissä oleva virta käytetään mahdollisimman tehokkaalla tavalla. Nämä tiedot ovat sitten saatavilla Kalmar Insightin kautta.


Mitä on vihreä teräs?


Vihreä teräs on yhtä vahvaa ja joustavaa kuin perinteisesti valmistettu teräs, mutta sen tuotannossa käytetään huomattavasti vähemmän hiiltä. Vihreä teräs on valmistettu kierrätetystä teräksestä ja tuotettu fossiilittomalla sähköllä ja biokaasulla, mikä vähentää merkittävästi tuotettuja hiilipäästöjä.