Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Essential Tyhjäkonttikurottaja

DCU80-100 - Kalmar laatua hyvään hintaan.

Kalmar Essential malliston tyhjäkonttikurottajat

Laatua kaikille.

Lähes 1500 konetta on jo rakennettu luotettavalle ja vankalle G-sukupolven alustalle ja Essential tyhjäkonttikurottaja DCU80-100, joka tunnetaan myös nimellä tyhjien konttien nostin tarjoaa kaiken mitä odotat edulliseen hintaan. Saatavilla on kolme erilaista tyhjäkonttikurottajaa, joten voit valita päivittäiseen toimintaasi sopivan mallin.

 

Kaikki Kalmarin vastapainotetut koneet, mukaan lukien konttikurottajat, tyhjäkonttikurottajat ja haarukkatrukit on päivitetty vastaamaan turvallisuusstandardia EN 1175:2020 jolla varmistamistetaan että työskentely Kalmarin koneilla on mahdollisimman turvallista.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Kalmar DCU80-100
Nostokapasiteetti (kg)
8000-10000
Akseliväli (mm)
4550
Ohjaamovaihtoehdot
Essential-ohjaamo, matala tai korkea
Pinomiskorkeus
max 8
Moottori
Volvo 160 kW, Cummins 164 kW
Päästöluokka
EU3/Tier 3, EU4/Tier 4F
Vaihteisto
DANA TE-14300
Mallit
Yksittäispinoaminen

Säästä aikaa ja rahaa. 

Voit säästää aikaa ja rahaa monin tavoin Kalmar Essential tyhjäkonttikurottajalla ja nostajalla. 

 • Helposti saavutettavien huoltopisteiden ja pidempien huoltojaksojen ansiosta huoltotoimenpiteet ovat nopeampia ja helpompia suorittaa, mikä lisää koneen käytettävyyttä.
 • Kuljettajasi hyötyvät koko tuotevalikoiman yhteisestä elektroniikasta, ohjauksesta ja diagnostiikasta jotka helpottavat käyttöä, joten Kalmarin eri koneiden välillä on helpompi siirtyä ja niitä on helpompi käyttää.
 • Yhdistämällä viimeisimmän sukupolven erittäin tehokkaat moottorit ja parannetun DANA TE 14300 3+3 vaihteiston voit valita voimansiirtolinjan, joka vähentää polttoaineenkulutusta jopa 10 % tehosta tinkimättä. Moottoreita on saatavana Tier 3/EU Stage 3 tai Tier 4F/EU Stage 4 päästövaatimusten mukaisina.

 

Sujuvampi ja tehokkaampi tyhjien konttien käsittely. 

Essential-valikoimamme on varustettu kuorman tunnistavalla hydrauliikkajärjestelmällä, joka mittaa käsiteltävän kontin tarkan painon ja antaa oikean määrän tehoa, jotta työ saadaan tehtyä tehokkaasti.

Jos tarvitset lisätehoa jotta saat tietyn työn tehtyä nopeammin, voit käyttää power on demand järjestelmää. Tämä järjestelmä käskee moottoria tuottamaan lisätehoa napin painalluksella.

 

Turvallisempi tapa nostaa. 

Kaikkia tyhjäkonttikurottajien mastoja voidaan kallistaa sekä eteen- että taaksepäin enintään +/- 3 astetta. Kallistus taaksepäin auttaa vakauttamaan kuormaa siirron aikana ja helpottaa kontin nostamista pinosta. Eteenpäin kallistamisen ansiosta kontin asettaminen joko pinoon tai perävaunuun on paljon helpompaa ja turvallisempaa. Saatavana on valinnaisia kallistuspaketteja joissa on eri kallistuskulmat.

Essential tyhjäkonttikurottajissa on myös monia vakiovarusteena olevia turvaominaisuuksia:

 • Kaikissa on liukastumattomat kulkupinnat
 • Kolmen pisteen pääsy pitää käyttäjät turvassa
 • Ohjaamossa on kaksi uloskäyntiovea hätätapauksia varten.
 • LED-valot parantavat näkyvyyttä
 • Sähkökäyttöinen käsijarru joka kytkeytyy automaattisesti päälle kun moottori pysähtyy.
 • Lisäksi on ylikuormituksen hallintajärjestelmä, joka varoittaa kuljettajaa, jos hän ylittää määritetyt rajat.

Voit parantaa työntekijöidesi turvallisuutta entisestään asentamalla jonkin valinnaisista paketeistamme, kuten:

 • Taakse asennetut kamerat jotta kuljettajat näkevät mitä heidän takanaan tapahtuu.
 • LED-lisävalot rajoitetuissa valaistusolosuhteissa toimimista varten
 • Nopeudenrajoitin jotta kuljettajasi ajavat aina vastuullisest

Täydellinen luettelo saatavilla olevista lisävarusteista löytyy Essential tyhjäkonttikurottaja esitteen teknisissä tiedoissa, jotka ovat ladattavissa tästä alta.

 

Ergonimisesti suunniteltu ohjaamo.

Essential ohjaamo on suunniteltu ergonomisesti, joten kaikki on kuljettajien ulottuvilla. Voit valita joystickit jotka lisäävät käyttöturvallisuutta ja valvontaa kun kaikkia liikkeitä hallitaan yhdestä pisteestä.

Essential ohjaamossa on  myös uusi ilmastointipaketti. Tässä järjestelmässä on erityisen voimakkaat puhaltimet, joten kondensiovesi poistuu nopeasti ja kuljettajien käyttöympäristö pysyy miellyttävänä.

Vähennä hiilidioksido päästöjäsi jopa 90%.

Kalmar Essential tyhjäkonttikurottajat jotka on varustettu joko Volvon tai Cumminsin moottoreilla on sertifioitu käyttämään HVO-polttoainetta. Käyttämällä HVO-polttoainetta voit vähentää CO2-päästöjä jopa 90 %.

Lisätietoja HVO:sta saat klikkaamalla tästä. click here.

Frequently Asked Questions

Mitä eroa on Kalmar DCG 80-110 ja Essential DCU 80-100 Tyhjäkonttikurottajilla?

Molemmat tyhjäkonttikurottajat pystyvät siirtämään tyhjät kontit tehokkaasti. Essential DCU koneissamme on suppeampi valikoima nostokorkeuksia ja ominaisuuksia, kun taas DCG-tyhjäkonttikurottajien valikoimassa on paljon laajempi valikoima voimalinjoja, nostokapasiteetteja ja korkeuksia. DCG mallistossamme on myös koneita jotka voivat nostaa kahta konttia yhtä aikaa.

Voinko seurata Essential Tyhjäkonttinostajan suoriutumista? 

Kalmar Insight tarjoaa sinulle reaaliaikaista toimintatietoa jota voit tarkastella ja analysoida ja jonka avulla voit ryhtyä toimenpiteisiin jotka auttavat parantamaan kokonaistoimintaasi. Kalmar Insight voi myös auttaa sinua hallitsemaan kalustosi huoltotehtäviä tehokkaammin Kalmar Insightin huoltomoduulin avulla. Lisätietoja saat klikkaamalla tästä.

Toimiiko Essential Tyhjäkonttikurottaja myös kovissa olosuhteissa? 

Essential tyhjäkonttikurottaja mallistomme voidaan varustaa raskailla ohjausakseleilla, vetoakseleilla ja nostoketjuilla jos sinun on toimittava erityisen vaikeissa olosuhteissa. Raskaat akselimme ja nostoketjumme parantavat koneen vakautta pinon yläosaan nostaessa, mikä tekee siitä turvallisemman kuljettajalle ja sivullisille.