Home icon Kalmar etusivu / Varaosat & Huolto / Kalmar Nosturien modernisointipalvelut / Nosturikorotukset
Share: KALMAR.HE27.82

Nosturikorotukset

Korkeampi nosturi – suurempi kapasiteetti

Nosturin korottaminen on uusiin laiteinvestointeihin verrattuna kustannustehokas tapa lisätä terminaalin kapasiteettia ja optimoida suorituskykyä tuottamalla lisäarvoa olemassa olevalla kalustolla. Kalmar pystyy korottamaan minkä tahansa valmistajan satamanostureita, mobiilipukkinostureita ja konttilukkeja. Voimme samalla lisätä satamanosturin puomin ulottuvuutta, jotta ne voivat palvella leveämpiä aluksia. Jos satamassa on rajoitetusti tilaa, mobiilipukkinostureiden ja konttilukkien korottaminen mahdollistaa terminaalin laajentamisen pystysuunnassa.

Asiakastarinat

Nostureiden tunkkaus

Kalmarin erikoislaitteet mahdollistavat kaikenkokoisten nostureiden turvallisen, tehokkaan ja edullisen tunkkauksen. Asiantuntijatiimimme tarkistaa ensin nosturin kestävyyden ja vakauden, joihin vaikuttavat tuulikuorma, laiturin kuormitus sekä kuorman jakamista koskevat vaatimukset.

Mobiilipukkinostureiden ja konttilukkien korottaminen

Mobiilipukkinostureiden, kiskoilla liikkuvien pukkinostureiden ja konttilukkien korottaminen kasvattaa niiden pinoamiskapasiteettia, jolloin terminaali voi käsitellä ja varastoida suuremman määrän kontteja samassa tilassa. Olemme auttaneet terminaaleja ympäri maailmaa kasvattamaan kapasiteettiaan tällä tavoin.

Satamanostureiden korottaminen ja puomin pidennys

Satamanosturin korottaminen alkaa katsastuksesta ja vahvistamisesta. Sen jälkeen tunkkaamme nosturin ylös Kalmarin kehittämällä erikoistyökalulla, ja lopuksi asiantuntijamme asentavat nosturin alle neljä pylvästä. Voimme myös lisätä satamanostureidenne ulottuvuutta pidentämällä niiden puomeja, jotta ne voivat palvella leveämpiä aluksia. Olemme toteuttaneet lähes 100 satamanosturin korotusta tai puomin pidennystä asiakkaillemme eri puolilla maailmaa.

Nosturin käyttöiän pidennys antaa lisää tuottoa sijoitukselle

Satamanosturin keskimääräinen käyttöikä on vuosittaisten nostojen määrästä riippuen noin 25 vuotta. Korotettavat nosturit ovat yleensä 5–15 vuotta vanhoja. Nosturin käyttöiän pidentäminen korotuksen yhteydessä jakaa investointisi pidemmälle ajalle. Kalmarin asiantuntijat analysoivat nosturin kuormitukset ja määrittävät sen heikot kohdat, jotka ovat altteimpia murtumille. Näiden kohtien vahvistaminen voi pidentää satamanosturin käyttöikää jopa 1–2 miljoonalla nostolla.

Olemme valmiina auttamaan sinua

Ota yhteyttä, niin kerromme kuinka palvelumme voivat tukea sinun liiketoimintaasi.