Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar hybridikonttilukki

Kalmar hybridikonttilukki voi vähentää polttoainelaskuja ja päästöjä jopa 40 %.

Hiilidioksidipäästöjen vähentäminen tarkoittaa usein tehosta tinkimistä, mutta Kalmar hybridikonttilukin kanssa asia ei ole näin. 

 

Kalmar hybridikonttilukki pystyy vähentämään päästöjäsi jopa 40 % käyttämällä regeneratiivista voimansiirtojärjestelmää ja erittäin tehokasta dieselmoottoria, joka kuluttaa vähemmän polttoainetta. Voit myös hyötyä alhaisemmasta melutasosta, sillä sekä akkukäyttöiset että hybridikoneet ovat uskomattoman hiljaisia.

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Hybridikonttilukin tekniset tiedot
Pinoamiskorkeus (9'6)
3 tai 4
Nostokapasiteetti (kg)
40/50/60 tonnia
Moottori
4.4l
Voimayksikkö
Hybridi
Automaatiovalmius
Kyllä
Nostojärjestelmä
Sähkötoiminen nostoköysi
Tekniset tiedot Hybridikonttilukin tekniset tiedot
Pinoamiskorkeus (9'6)
3 tai 4
Moottori
4.4l
Voimayksikkö
Hybridi
Automaatiovalmius
Kyllä
Nostojärjestelmä
Sähkötoiminen nostoköysi

Miksi valita Kalmarin konttilukki?

  • Kalmar konttilukit ovat erittäin tuottavia, sillä ne voivat käsitellä kahta konttia kerrallaan ja pinota jopa neljän kontin korkeuteen ja nostaa jopa 60 tonnia.
  • Voit valita erittäin tehokkaan voimayksikön, sillä sähkökonttilukki tuottaa nollapäästöt käyttökohteessa.
  • Kalmar konttilukin runko on alan vahvin ja siinä on virtaviivainen, mutta erittäin jäykkä rakenne joka ei vaadi ulkoisia tukia.
  • Käsikäyttöisiä toimintoja varten konttilukki on varustettu ergonomisesti suunnitellulla ohjaamolla, jossa kaikki on kuljettajien ulottuvilla.
  • Kaikki kantorakenteemme ovat helppoja ja turvallisia huoltaa ja niiden huoltoväli on jopa 1000 tuntia.
  • Kuljettajasi pysyvät koko ajan turvassa ja hallitsevat konetta, sillä koko kantotukivalikoimamme on varustettu aktiivisella vakaudenhallintajärjestelmällä, joka valvoo jatkuvasti nopeutta, kääntösädettä ja levittimen asentoa ja estää tarvittaessa kiihdyttämästä konttilukkia.
  • Sähkö- ja hybridivalikoimassamme on myös köysinostinjärjestelmä, jossa on vain kahdeksan hihnapyörää, mikä tekee niistä erittäin tehokkaita, turvallisia ja helpommin huollettavia kuin muut nostojärjestelmävaihtoehdot.

Kalmar Collision Warning System improves safety at Maher Terminals

Maher Terminals LLC is a leading multi-user container terminal operator running North America’s largest marine container terminal in the Port of New York and New Jersey. Maher Terminals also operates the world's largest straddle carrier fleet comprising over 270 Kalmar machines. The company has recently installed the Kalmar Collision Warning System on 36 of its straddle carriers, with a further 68 machines to follow in 2024 and 2025. The goal is to eventually install the system on all machines in the fleet.

Lue lisää

Building an eco-efficient future with Barbados Port

The Port of Bridgetown, managed by Barbados Port Inc. (BPI) is a full-service ISO 9001 certified, award winning seaport located in Barbados’ capital city. Its marine terminal handles all major categories of cruise passengers, cargo including containers, bulk and vehicles. About 95% of the goods consumed on the island of Barbados pass through the port.

Lue lisää

Kalmar Hybrid Straddle Carriers Dominating the Market

In the rush to decarbonise port and terminal operations, the quickest gains are made by switching from diesel to hybrid or fully electrified vehicles. In recent years, Kalmar Hybrid Straddle Carriers have proven wildly popular, accounting for more than 50% of straddle sales. Read on to discover how the company’s hybrid straddles are being used in today’s future-oriented ports and terminals. 

Lue lisää

Milestone for cutting CO2: Kalmar’s 600th hybrid straddle carrier to be welcomed in Rotterdam

Give and take. It’s an expression we’re all familiar with, perhaps because it is so universally applicable. To gain something here, you need to lose something there. We can’t always have our cake and eat it. Something has to give.

Lue lisää