Ota yhteyttä
Ota yhteyttä

Kalmar sähköinen konttilukki

Kalmarin sähköiset ja päästöttömät konttilukit

Ekotehokas Kalmarin sähköinen konttilukki on toiminnassaan päästötön ja voi toimia kokonaisvaltaisena ratkaisuna missä tahansa satama-alueen osassa sen muodosta riippumatta tai edestakaisissa kuljetuksissa siirtäen konttien käsittelyn laiturialueelta maalle, jolloin nosturit voivat toimia parhaalla mahdollisella tavalla. Voit valita akku- ja latausvaihtoehdoistamme, ja CCS-lataus on asennettu vakiona. Kalmarin sähköinen konttilukki on ihanteellinen ratkaisu tulevaisuuden satamiin.

Käytännön toimet, joilla voit aloittaa hiilidioksidipäästöjen vähentämisen

Tekniset tiedot

Tekniset tiedot Sähköinen konttilukki
Pinoamiskorkeus (9'6)
enintään neljä konttia päällekkäin
Nostokapasiteetti (kg)
40/50/60 tonnia
Voimanlähde
Litiumioniakku
High Energy -akku
45 minuutin latauksella 240 minuuttia käyttöaikaa
High Power -akku
Nostojärjestelmä
Tekniset tiedot Sähköinen konttilukki
Pinoamiskorkeus (9'6)
enintään neljä konttia päällekkäin
Voimanlähde
Litiumioniakku
High Energy -akku
45 minuutin latauksella 240 minuuttia käyttöaikaa
High Power -akku
Nostojärjestelmä

Vähennä kustannuksia ja päästöjä.

Sähköiset konttilukit ovat nopeampia ja helpompia huoltaa, koska niissä on vähemmän liikkuvia osia. Ne voivat pienentää polttoainekustannuksia, koska sähkökäyttöiset ratkaisut ovat päästöttömiä ja yleensä kustannustehokkaampia kuin perinteiset konttilukit.

 

Kalmarin lataustuoteperhe tarjoaa laajan valikoiman akku- ja latausvaihtoehtoja.

Sähkökäyttöisten ratkaisujen yhteydessä oletetaan usein, että yksi ja sama ratkaisu sopii kaikille. Yleensä ratkaisu myös edellyttää, että liiketoimintasi rakennetaan sen ympärille. Ei enää. Joustava ratkaisumme voidaan helposti mukauttaa tarpeitasi vastaavaksi. Kalmarilla on laaja valikoima akku- ja latausvaihtoehtoja.

 

Akkuvaihtoehdot:

High Energy -akku. Suuren energiakapasiteetin akkuratkaisu tarjoaa vuorotyökohteisiin autonomiaa lataustapahtumien välille. High Energy -akun avulla voit ajoittaa akun lataukset kuljettajan taukojen mukaan vakiomallisen CCS-latauspisteen kautta, jonka ansiosta voit pitää laitteesi käynnissä ilman latauksia ajoitettujen taukojen välillä.

High Power -akku. Suurteholataukseen optimoitu akkuratkaisu, joka voidaan ladata muutamassa minuutissa Kalmar FastChargetm -latausasemalla ilman, että kuljettaja poistuu ohjaamosta. High Power -akun avulla voit käyttää laitteitasi vuorokauden ympäri ja viikon jokaisena päivänä lataamalla akkua operatiivisten odotusaikojen aikana.

 

Latausvaihtoehdot:

CCS-lataus vakiovarusteena. Kaikki Kalmarin sähköiset konttilukit voidaan ladata tavallisella CCS-latausyksiköllä, joka toimitetaan joko Kalmarin tai muiden valmistajien kautta. Ne voivat sijaita lähellä tauko- tai pysäköintialueita, missä vain on kätevintä ladata laitteitasi.

Kalmar FastCharge™. Kalmar FastCharge -järjestelmä käyttää alueellesi strategisesti sijoitettuja pikalatausasemia (pantografi), joiden avulla akku voidaan ladata nopeasti normaalin työnkulun aikana käyttämättömänä tai seisokkiaikana, jotta konttilukkisi pysyy toiminnassa koko työvuoron ajan. CCS-lataus FastCharge-asemalla on saatavilla tarvittaessa lisävarusteena.

 

Kalmar tarjoaa valikoiman tukituotteita, jotka voivat tehostaa yleistä toimintaasi:

Kalmar Charge Optimiser -latauksen optimoija. Kalmar Charge Optimiser määrittää lataustehtävät automaattisesti laitteenkuljettajalle, jolloin vältetään jonot latausasemilla ja varmistetaan latauspisteiden korkein käyttöaste.

Kalmar Insight -energiamoduuli. Kalmar Insight -energiamoduuli tarjoaa reaaliaikaisia käyttötietoja kalustostasi. Energiamoduulin avulla voit valvoa kunkin sähkökäyttöisen konttilukin akun varaustilaa ja saat paremman yleiskuvan latauksen tärkeimmistä suorituskykyilmaisimista.

Kalmar One -kaluston optimoija. KalmarOne Fleet Optimiser -moduuli mahdollistaa töiden aikataulutuksen ja toimitukset automatisoiduissa terminaaleissa. Fleet Optimiser voi määrittää lataustehtäviä automatisoiduille laitteille viiveiden minimoimiseksi ja kunkin latauspisteen käyttämiseksi mahdollisimman tehokkaasti. Tämä palvelu on saatavilla vain Kalmar AutoStrad™ -konttilukeille.

 

Kalmar Electric Straddle Carrier - Charge Family.jpgMiksi kannattaa valita Kalmarin konttilukki?

 

  • Kalmarin konttilukit ovat erittäin tuottavia, sillä ne voivat käsitellä kahta konttia kerrallaan ja pinota jopa neljä konttia päällekkäin nostaen jopa 60 tonnin kuormia.
  • Kalmarin konttilukkien rakenne on markkinoiden vahvin. Virtaviivainen mutta vankka rakenne on erittäin vakaa, eikä vaadi ulkoisia tukia
  • Manuaalisia toimenpiteitä varten konttilukkeihimme on asennettu ergonomisesti suunnitellut ohjaamot, joissa kaikki on helposti kuljettajan ulottuvilla
  • Kaikki konttilukkimme ovat helppoja ja turvallisia huoltaa, ja niiden huoltovälit ovat jopa 1000 tuntia
  • Konttilukki on aina kuljettajan hallinnassa ja kuljettaja turvassa, sillä kaikissa konttilukeissamme on aktiiviset ajonvakautusjärjestelmät, jotka valvovat nopeutta, kääntösädettä ja tarttujan  asentoa. Lisäksi ne estävät tarvittaessa konttilukin kiihtymisen
  • Kaikissa konttilukeissamme on myös nostoköysijärjestelmät, joissa on vain kahdeksan hihnapyörää, joten ne ovat erittäin tehokkaita, turvallisempia ja helpompia huoltaa kuin muut nostojärjestelmät